Op zoek naar hoorn kunst en cultuur?

hoorn kunst en cultuur
Gemeente Hoorn Kunst en cultuur.
Home Kunst en cultuur. Kunst en cultuur. Hoorn heeft veel te bieden als het gaat om kunst en cultuur. Naast de musea, zoals bijvoorbeeld het Westfries Museum, telt Hoorn verschillende theaters en muziekscholen. Ook is er een architectuurcentrum, een filmhuis en kunstuitleen.
betsson casino
Hoorn kunst en cultuur.
Stichting Hoorn Kunst Cultuur organiseert ieder jaar begin september het culturele weekend als start van het nieuwe culturele seizoen. In 2018 zal dat zijn van vrijdag 31 augustus tot zondag 2 september. Met op vrijdag de Hoornse cultuurnacht, op zaterdag o.a. de Hoornse Havenconcerten en op zondag een bruisende binnenstad met veel activiteiten, waaronder de grootste kunstmarkt van Nederland!
lijstenmakerij
Programma Hoornse culturele weekend Hoorn Kunst Cultuur OnsWestfriesland.
HOORN Met de Hoornse Cultuurnacht op vrijdag 1 september wordt dit jaar de start van het culturele weekend Hoorn Kunst en Cultuur ingeluid. Met een openingsvoorstelling in de Grote Kerk op het Kerkplein daarna gevolgd door een avondopstelling van diverse Hoornse cultuurinstellingen met gratis toegang en voorstellingen.
adidas boksschoenen
KUNSTMARKT HOORN 2018 FUNinHOORN.
Markt op zondag. Tussen 1200: en 1700: uur. De Hoornse Kunstmarkt is met zijn lint van honderden kunstkramen de grootste kunstmarkt van Nederland! Kunstenaarsplein Montmartre, onderdeel van de Kunstmarkt. Tientallen kunstenaars zijn ter plekke aan het werk. Met laagste prijsgarantie.
add
Hoorn, stad vol kunst en cultuur Ik hou van Hoorn.
De verborgen schatten van de stad. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen hun hart ophalen in Hoorn. Musea, diverse tentoonstellingsruimtes, talloze galerie├źn en ateliers en overal in de stad buitenkunst maken Hoorn tot een aantrekkelijke culturele stad. De musea van Hoorn liggen op loopafstand van elkaar.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.

Contacteer ons