Resultaten voor beleidsmedewerker kunst en cultuur

beleidsmedewerker kunst en cultuur
Beleidsmedewerker kunst en cultuur beroep kiesjestudie.nl.
Een beleidsmedewerker kunst en cultuur ontwikkelt en evalueert overheidsbeleid en ondersteunt eventueel de beleidsuitvoering. Is specialist op het gebied van kunst en cultuur. Voorbeelden van werkzaamheden: signaleert ontwikkelingen, verricht onderzoek en verzamelt informatie, formuleert beleidsplannen en nota's' met beleidsadviezen, ontwikkelt ideen en ontwerpt regelgeving, voert overleg met betrokkenen bijvoorbeeld overheidsinstanties, bedrijven, deskundigen en belangengroeperingen en adviseert over kunst en cultuur.
Airbnb
Vacature Beleidsmedewerker kunst en cultuur Vacatures Vacatures Actueel Gemeente Brielle.
Zoeken Zoeken Zoek. Vacature Beleidsmedewerker kunst en cultuur. Home Actueel Vacatures Vacatures Vacature Beleidsmedewerker kunst en cultuur. Dit item is verlopen op 17-08-2017. Voor de afdeling Beleid van de sector Samenleving zoeken wij een gedreven. Beleidsmedewerker kunst en cultuur. 216, uur per week.
VPN
Beleidsadviseur Culturele Zaken.
Om deze reden spelen zij in op kansen die zich voordoen en sturen ze op een grote voorsprong op het gebied van cultuur. Dit vraagt om een duidelijke visie, nieuwe initiatieven, diversiteit en creativiteit. Je hebt kennis en ervaring met de kunst cultuursector, bij voorkeur met de Theatersector. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Beleidsmedewerker Kunst en Cultuur Theater.
Verpakkingsmateriaal
Beleidsmedewerker Cultuur-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
plaats, provincie of postcode. vacatures voor Beleidsmedewerker Cultuur. Mijn recente zoekopdrachten. Kunst Cultuur Gemeente Rotterdam. Kunst Cultuur Amersfoort. Geen Hbo Diploma. Docent Kunst Cultuur. Voor Kunst Cultuur Gemeente Amsterdam. Filter results by.: Sorteer op: relevantie datum. Onbepaalde Tijd 3. Vacatures 1 tot 10 van 37. Plaats je cv In enkele seconden. Toon: alle vacatures 2 nieuwe vacatures. Recruiter ruimtelijk en bestuurlijk domein.
tl led lamp
Beleidsmedewerker Vacatures Kunst Cultuur Entertainment Intermediair.nl.
Op zoek naar vacatures, banen, werk als beleidsmedewerker in de branche Kunst Cultuur Entertainment. E-mail mij de nieuwste banen. 4PM Entertainment Financial Controller Amsterdam. 4PM Entertainment is een dance-organisatie in de breedste zin Het is een jong, gedreven en informele organisatie.
Beleidsmedewerker kunst en cultuur Hogeschool HBO Nederland.
Dan is beleidsmedewerker kunst en cultuur een geschikt beroep voor jou. Beleidsmedewerker kunst en cultuur: Wat houdt het beroep in? Als beleidsmedewerker kunst en cultuur bij bijvoorbeeld een gemeentelijke instelling, dien je goed te kunnen communiceren en geef je advies vanuit je eigen deskundigheid.
Beleidsmedewerker cultuur vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Begrippen die de cultuur typeren zijn: zelfstandig, initiatiefrijk en een Je komt samen te werken met een fulltime Beleidsmedewerker Milieu. De functie van Beleidsmedewerker Milieu valt onder de Afdeling Ruimte, team gemeente, gelegen in de regio Utrecht, heeft dringend behoefte aan een Beleidsmedewerker.
Herhaalde oproep: Beleidsmedewerker Kunst en Cultuur Vacatures Overheid Online.nl.
Beleidsmedewerker Kunst en Cultuur. Voor 24 uur. De afdeling Samenlevingszaken ontwikkelt beleid voor kunst en cultuur, onderwijs, welzijn, sport, zorg en leerlingzaken RMC en geeft daar ook mee vorm aan. Er werken 42 mensen aan de sociale infrastructuur van de gemeente Smallingerland en zij doen dat in nauw overleg met burgers, wijkraden, instellingen.
Beleidsmedewerker Kunst en Cultuur AO fonds Gemeenten.
Vakmanschap in Beeld. Binnen gemeenten zijn ambtenaren 24 uur per dag aan het werk voor gemeente en burgers. In deze films laten ambtenaren zien hoe breed en gevarieerd het werken bij de gemeente is. Beleidsmedewerker Kunst en Cultuur. Margriet Talstra is beleidsmedewerker Kunst en Cultuur bij de gemeente Enkhuizen.
Beleidsmedewerker Sport, Kunst Cultuur-vacatures in Den Haag mei 2018 Indeed.nl.
E-mail mij GRATIS de nieuwste vacatures voor deze zoekopdracht. Mijn e-mail: Stuur mij ook een e-mail met voor mij aanbevolen vacatures Alert opslaan. Dit bedrijf heeft vacatures voor Beleidsmedewerker Sport, Kunst Cultuur. Dak kindercentra is een grote, professionele organisatie met 60 vestigingen in Den Haag, Voorburg en Rijswijk.

Contacteer ons