Op zoek naar vacatures in de kunst en cultuur?

vacatures in de kunst en cultuur
Vacatures voor Kunst LinkedIn.
condensdroger
Kunst Cultuur Entertainment vacatures in Utrecht NationaleVacaturebank.nl.
86 vacatures gevonden. Online zoeken naar vacatures, banen en werk in de branche Kunst Cultuur Entertainment in de provincie / regio Utrecht. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank.nl is de vacaturebank met het meest complete aanbod van LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.
brandblusser
Home We Are Public.
We zijn een beweging van cultuuroptimisten. We vinden dat spannende kunst en cultuur meer publiek verdient. En meer geld. En daar gaan we samen voor zorgen. Voor 15 per maand ben je lid, investeer je mee en kun je de beste voorstellingen, concerten, films en exposities bezoeken. Onze bevlogen redactie selecteert de beste programmas, die je als lid onbeperkt kunt bezoeken. Je geld komt terecht bij de makers en culturele instellingen, ook als je een keertje niet gaat. Zo zitten de zalen voller, is er altijd publiek en dragen we samen bij aan cultuur. Meer over ons. Bankhangen en thuiskijken 2016. Het is niet dat er niet genoeg te doen is rond de feestdagen. Hier check je bijvoorbeeld wat je allemaal kunt doen met je We Are Public-pas. Maar je wordt er wel lui van, van die donkere dagen rond Kerst en. Zo zien jouw feestdagen eruit. Hoe zien jouw feestdagen eruit? Kerstkalkoen en oliebollen? Of cultureel vuurwerk met je We Are Public-pas? Dit is er te doen rond de feestdagen. Oudjaar in theatervorm Theatergezelschap De Vlieg verbeeldt een ultiem ongemakkelijke Oudejaarsavond in het tragikomische Taai vlees, op.
Bureaustoel
vacatures Kunstkwartier.
activiteiten en projecten voor onderwijsinstellingen en kinderdagopvang. Zorg en welzijn. projecten op maat in samenwerking met zorginstellingen. leefbaarheid in de wijk. projecten voor de ondernemer. workshops, personeelsuitjes, teambuilding. zaal scala, opnamestudio, ateliers, vergaderruimte. Er zijn op dit moment geen vacatures.
zitten
Medewerkers Labrys Reizen Exclusieve Groepsreizen.
Heeft Nieuwgriekse taal en cultuur gestudeerd. Op Cyprus en in Griekenland geniet ze van de gastvrijheid van de mensen, de prachtige opgravingen en de afwisselende natuurlandschappen. Ook in de kleine kerkjes in Bulgarije met middeleeuwse muurschilderingen voelt ze zich thuis.
Kunst en Cultuur vacatures in Noord-Holland Careerjet.nl.
Zo komen nog eens duizenden scholieren en bewoners in aanraking met kunst en cultuur. centrum voor cultuur, creativiteit en communicatie. Jaarlijks komen zo'n' 6.000 deelnemers. Ontvang e-mail alerts van de laatste. Kunst en Cultuur vacatures in Noord-Holland. Ontvang e-mail alerts van de laatste.
Werken bij NCOI NCOI Groep.
In" het werk is het menselijke heel belangrijk. Met name het sparren en het delen van kennis. Het werk moet wel effectief zijn, je werkt voor een bedrijf waarin je echt af en toe wel leuke dingen mag doen. Maar uiteindelijk moet het wel productief en effectief zijn en dan het liefst samen. Dat is waar ambitie en het menselijke samenkomen." Bekijk Frank's' ambities. Hier tref je een overzicht aan van enkele vacatures voor professionals en freelance opdrachten. Accountmanager 112BHV/ NCOI Techniek Veiligheid. Freelance ontwikkelaar voor de module Werken met het Overheidsontwikkelmodel.
Kunst Cultuur Vacatures Vacatures.nl.
Vacatures 1 10 van 81. Schrijf je in bij Vacatures.nl en ontvang persoonlijke vacature-alerts. Bij het inschrijven ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en privacybeleid. Deze bank voert al 35 jaar een actief beleid voor de ontwikkeling van duurzame energiebronnen zon, wind en biomassa, biologische landbouw, kunst en cultuur, gezondheidszorg.
Prins Bernhard Cultuurfonds.
De kunst van het geven. Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland. Met financiƫle bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleren we bijzondere initiatieven en talent. Als inspirator van hedendaags mecenaat geven wij particulieren, stichtingen en bedrijven onafhankelijk en deskundig advies over filantropie.
Vacatures PACOMBI GROUP.
Over PACOMBI GROUP. MVO en kwaliteit. Food en Services. Over PACOMBI GROUP. MVO en kwaliteit. Food en Services. Home / Vacatures. Vind de baan die bij jou past! 1 dag geleden. Logistiek Medewerker, Full-time. Depa Disposables B.V. Direct solliciteren Meer info.