Op zoek naar stichting voor de kunst?

stichting voor de kunst
Crowdfunding Beroepkunstenaar Beeldende kunst.
Crowdfunding is publieksfinanciering. Door direct contact met de investeerders of donateurs zorgt deze manier van geld werven ook voor betrokkenheid van je publiek. In de kunst en cultuursector gaat crowdfunding meestal over het mogelijk maken van projecten door donaties of voorverkoop.
Kartonnen dozen
voordekunst Crowdfunding voor de creatieve sector.
Voor je donatie krijg je altijd iets terug. Van eeuwige dank tot een kijkje achter de schermen, van een handkus tot een huiskamerconcert. Zo wordt geven nog leuker. Samen maken we het mogelijk dat kunst er komt. Het grootste netwerk van Nederland. Sinds onze oprichting in 2010. Succesvol afgerond door onze makers. Realiseren samen met jou hun projecten. 3.010 makers hebben via voordekunst.nl én dankzij 192.064 donateurs inmiddels 1894031279, opgehaald waarmee 3.210 campagnes succesvol gefinancierd zijn. Doe ook mee. Meer over voordekunst kiest" src/img/vaantje.svg" /. Het Alles Goed kaartspel. Maar hoe doe je dat eigenlijk? Het Alles Goed kaartspel helpt om het gesprek aan te gaan. 83% NIEUW DOEL. 5.399 van 6.500 nieuw: 0. Alles Goed Impact storytelling. Alles Goed Impact storytelling. Alles Goed is een project van stichting het Witte Bos, dat echte verhalen vertelt om het taboe op depressie te verminderen.
nlp
voordekunst Goededoelen.nl.
Kunst en cultuur. Het stimuleren van ondernemerschap bij kunstenaars en kunstinstellingen en het vergroten en zichtbaar maken van het publieke draagvlak voor kunst en cultuur. Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Een positieve beweging die erop gericht is om culturele projecten te realiseren.
led tl 90cm
Kunst voor de /ZORG voor de kunst. Stichting de Kunstbeweging.
Het project Kunst voor de /Zorg voor de Kunst zoekt zorginstellingen die belangstelling hebben om hun gebouw in te richten met beeldende kunst. Beeldend kunstenaars en particuliere verzamelaars hebben vaak een grote collectie schilderijen, beelden en keramiek in hun ateliers staan.
schoonheidssalon groningen
Voordekunst Mondriaan Fonds.
Naast het AFK zijn de overige partners van voordekunst: Amsterdams Fonds voor de Kunst founding partner, Brabants Kenniscentrum Kunst en Cultuur bkkc, Stichting DOEN, Fonds 1818, Kunstraad Groningen, Provincie Overijssel, Provincie Utrecht Utrecht voor Cultuur, Provincie Noord-Holland, Boekensteun.be, Deloitte, VSB Fonds, Keunstwurk Fryslân, Provincie Gelderland, ABN-AMRO en Provincie Limburg.
Voor de kunst jaarverslag.
Hoe kwamen bezoekers op voordekunst terecht? zoektermen via google.: voordekunst, voor de kunst, voordekunst.nl, www.voordekunst.nl, pussy, tostifabriek, crowdfunding kunst. vanwege project Men Pussy. initiator / projectleider. 1 maart 2013. medewerkers Stichting voordekunst 2013. t/m februari 2013 projectmedewerker juni september 2013.

Contacteer ons