Op zoek naar kunst cultuur en media?

kunst cultuur en media
WO Kunsten, Cultuur en Media Rijksuniversiteit Groningen Groningen kiesjestudie.nl.
Onderaan deze pagina zie je ook of deze bachelor nog op andere plekken te volgen is. Kunsten, Cultuur en Media studeren? De universitaire bacheloropleiding Kunsten, Cultuur en Media is gericht op de studie van de culturele functies van kunsten. Belangrijke onderzoeksvragen zijn: wat zijn de karakteristieke elementen van kunst?
Kroon Casino
Media en cultuur Universiteit van Amsterdam.
Het hart van onze cultuur. Kunst, politiek en economie, maar ook ons dagelijks leven worden fundamenteel gestructureerd door media en zijn de laatste jaren ook sterk veranderd door het gebruik van smartphones, apps en sociale mediaplatforms als YouTube, Facebook en Snapchat.
Kartonnen dozen
Media en cultuur Bachelors Universiteit Utrecht.
Je leert ook hoe je de vorm en inhoud van een film, televisieprogramma, game of voorstelling kunt analyseren. Utrecht is de enige opleiding media en cultuur waar je dans bestudeert. In het begin van de bachelor volg je met je medestudenten inleidende vakken op het gebied van film, televisie, nieuwe media, theater, dans, cultuur en maatschappij.
dimmer
Kunsten, Cultuur en Media Bacheloropleidingen Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Ben je breed geïnteresseerd, theoretisch sterk en schrijfvaardig? Wil je veel over kunst en cultuur lezen en regelmatig in aanraking komen met allerlei kunstuitingen? Dan zul je je bij Kunsten, Cultuur en Media vast thuis voelen! Meer over deze opleiding.
add
voltijd bachelor Kunsten, Cultuur en Media Rijksuniversiteit Groningen.
Beroepsperspectief / arbeidsmarkt. Als je de opleiding Kunsten, Cultuur en Media hebt afgerond, heb je inzicht in de kunsten en de manier waarop zij functioneren in de samenleving. Verder beschik je over inhoudelijke kennis van tenminste een kunstdiscipline en ben je bekend met kunstkritiek en analyse, kunst, beleid en management of kunsteducatie.
kunst voor kinderen
Reviews over Kunsten, Cultuur en Media Rijksuniversiteit Groningen.
Kunsten, Cultuur en Media is een ontzettend dynamische studie, waarin je breed wordt opgeleid en tegelijkertijd je eigen specialisatie samen stelt. Je krijgt vakken zoals kunstfilosofie, sociologie en geschiedenis en kiest daarnaast een van de vijf kunstdisciplines; theater, film, muziek, literatuur of beeldenden kunst en een specialisatie; kunstbeleid en marketing, educatie of analyse en kritiek.
Kunsten, Cultuur en Media Rijksuniversiteit Groningen Studiekeuze123.
Wie muziek studeert bij Kunst, Cultuur en Media krijgt inzicht in het brede spectrum van theoretische, historische en sociologische perspectieven dat bij de bestudering van muziek gebruikt wordt. De kernmodule theaterwetenschap biedt studenten een inleiding in de theorie en geschiedenis van dramatische en post-dramatisch theater en muziek en danstheater.
Kunsten, cultuur media opleiding WO Bachelor.
Vraag brochure aan. In de opleiding Kunsten, Cultuur Media leer je kritisch te kijken naar kunst en de functies van kunst in onze samenleving. Daartoe maak je kunst zelf tot onderwerp van studie, maar hou je je ook bezig met de totstandkoming van kunst, de verspreiding ervan en de reacties die kunst uitlokt bij het publiek.

Contacteer ons