Zoeken naar cool kunst en cultuur heerhugowaard

cool kunst en cultuur heerhugowaard
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
warmtewerende folie
Cool kunst en cultuur, Heerhugowaard TheaterReserveringen.
Cool kunst en cultuur, Heerhugowaard, Coolplein 1. Heerhugowaard, Noord-Holland 1703 XC Nederland Google Maps. QUEEN The Music onderscheidt zich door de songs zowel vocaal als muzikaal op originele wijze te vertolken en bevat veel nieuwe én verrassende uitvoeringen van het ijzersterke Queen repertoire.
wifi camera
Cool Theater Educatie.
zelf verkooptraining geven
Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard.
Volg hiervoor de P-route in het centrum van Heerhugowaard. Bij de servicebalie van Cool zijn uitrijdkaarten voor parkeerplaats Coolplein én parkeergarage Middenweg te verkrijgen á 325, per stuk. Kenmerken van Cool kunst en cultuur. Jongeren 15 21, Senioren, Groep volwassenen, Familie jong en oud, Theater-/muziekfestivals.
Cool kunst en cultuur Partners CultuurPrimair.
Cultuuraanbieder in Heerhugowaard. Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard organiseert en programmeert theatervoorstellingen van hoge kwaliteit voor het onderwijs in Heerhugowaard en omstreken. Daarnaast verzorgt Cool projecten op maat op het gebied van alle kunstdisciplines. Inspirerende kunstworkshops en interactieve theater rondleidingen.
Cool kunst en cultuur Heerhugowaard.
zondag 17.06.2018 Bestel. Cool kunst en cultuur / Heerhugowaard / 14.30 uur / 500., zaterdag 23.06.2018 Bestel. Cool kunst en cultuur / Heerhugowaard / 19.00 uur / 1750., zondag 24.06.2018 Bestel. Cool kunst en cultuur / Heerhugowaard / 14.30 uur / 1750.,
Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard Plattegrond, foto's' en algemene informatie Musicalweb.nl.
Cool kunst en cultuur is het theater van Heerhugowaard en te vinden aan het Coolplein in het centrum van de stad. Cool beschikt over een grote theaterzaal de Rodi Media zaal, een sfeervol café, diverse multifunctionele zalen en twee foyers.

Contacteer ons