Op zoek naar stages kunst en cultuur?

stages kunst en cultuur
Culturele stage Stageplaza.nl.
En weet je al helemaal niet hoe je een cultuur stage moet zoeken? Neem dan een kijkje op Stageplaza.nl. Stageplaza is namelijk de grootste stagebank van Nederland. Met ruim 2000 stages in de database zit er altijd een cultuur stage voor jou bij.
VPN
Stages Kunst, cultuur en politiek Kunst en cultuurwetenschappen Universiteit van Amsterdam.
Kunst, cultuur en politiek Kunst en cultuurwetenschappen. Een stage van 12 studiepunten behoort tot de mogelijkheden. Tijdens de stage doe je praktijkervaring op die je na het afstuderen zeer van pas kan komen. Via de A-Z lijst op de website voor huidige studenten vind je algemene informatie over stages.
Verpakkingsmateriaal
Kunst / Cultuur Stagehuis Buitenlandse stages.
Kunst / Cultuur. Ben jij geïnteresseerd in kunst/cultuur en volg jij een opleiding in deze richting? Dan is het interessant om een kijkje te nemen bij onze kunst/cultuur stages. Je kunt dan bijvoorbeeld aan de slag bij een kunstgalerij, helpen bij een theaterproductie, of bij andere organisaties binnen de kunst en cultuursector.
adidas boksschoenen
Stage Kunst Cultuur Entertainment vacatures NationaleVacaturebank.nl.
maar je moet wel enige kennis hebben van muziek, film, theater en/of kunst We houden van cultuur in alle vormen en willen anderen inspireren om dat mooiste muziek, de beste films Jij bent het liefst de hele dag bezig met cultuur.
bosch wasmachine
Culturele vacatures Categorie overzicht Stage.
Vacature Organisatie: Stichting Ondertussen Functie: Zakelijk Leider Plaats: Amsterdam Omvang: 06, fte Sluitingsdatum: 16/05/2018. Vacature Organisatie: BplusC Functie: Vakleerkracht Muziek Plaats: Leiden Omvang: Minimaal 4 uur per Sluitingsdatum: 16/05/2018. Vacature Organisatie: Kleinkunstig Functie: Workshopleiders Beeldende Kunst, Film en Digitale Muziek Plaats: Nederland Omvang: n.v.t.
Stage kunst beschilderen? Stagemotor.nl.
Na het solliciteren, houden we je op de hoogte van eventuele vorderingen. Schrijf je dus snel in en je zult zien dat het vinden van een stage taal, cultuur en kunst een koud kunstje is! Zoek door alle stages. Stage in Rotterdam.
Vacatures stage kunst cultuur Trovit.
XL Studenten Uitzendbureau Groningen Amsterdam, Noord-Holland. stage van ongeveer 5 maanden, met ingang van augustus/september; Een gemotiveerd en enthousiast team van collegas; Ruimte voor eigen idee├źn en initiatieven. 30 dagen geleden op StudentenVacature.nl. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van stage kunst cultuur.
Kunst Stage vacatures NationaleVacaturebank.nl.
KC werkt aan de kennisontwikkeling van medewerkers. In de rol van Je hebt interesse in kunst en cultuur en een flexibele instelling; tegelijkertijd Stichting Kunst Cultuur in Assen werkt vanuit en met de kunsten aan. 11 dagen geleden geplaatst 24 32 uur HBO Stage Curacao: grafisch talent gezocht voor veelzijdige stage.
Stage Kunst-vacatures mei 2018 Indeed.nl.
Toon alle vacatures voor Van Gogh Museum Vacatures in Amsterdam. Lees meer over werken bij Van Gogh Museum. Van Gogh Museum 5 reviews Amsterdam. Affiniteit met kunst en cultuur; Wij zoeken een allround stagiaire die affiniteit heeft met kunst en cultuur.

Contacteer ons