Zoeken naar kunst en cultuur den hoorn

kunst en cultuur den hoorn
Nieuwe start voor Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn Nieuws op Westlanders.nu.
De heropening vond plaats op zondag 18 december. De Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn staat garant voor een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod van cursussen en workshops op het gebied van kunst en cultuur voor Den Hoorn en omstreken. Plezier hebben staat hierbij voorop, want op die manier ontdek je het beste waar jouw talenten en interesses liggen.
iPower
kunstencultuurdenhoorn Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn.
Druk aan het klussen in ons pand, nog even en dan is de opening. De Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn staat garant voor een uitgebreid en aantrekkelijk aanbod van cursussen en workshops op het gebied van kunst en cultuur voor Den Hoorn en omstreken.
kunst den haag
Kunst cultuur Den Hoorn.
De natuur in. Wonen en werken. Stand van zaken. Check hier live het weer vanaf paviljoen Paal 9! Check hier live het weer vanaf paviljoen Paal 9! Check hier live het weer vanaf paviljoen Paal 9! 2014 Den Hoorn Promotie.
kunst den haag
Kunst en Cultuur Bootcamp Den Hoorn Fonds1818.
Kunst en Cultuur Bootcamp Den Hoorn. Op 9, 10 en 11 oktober organiseren Cultuurstek en Stichting Kunst en Cultuur Den Hoorn een weekend, waarin voor alle leeftijden van alles te doen is op het gebied van dans, muziek, kunst en theater.
wasmachine kopen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Kunst cultuur Den Hoorn.
Den Hoorn is hét kunst en cultuurdorp van het eiland. Klifhanger is een jaarlijkse manifestatie in juni van kunst op locatie. t Drijverhuus Centrum voor Kunst en Cultuur Natuur en Landschap is gevestigd in de voormalige Jan Drijverschool. Galerie Klif Art.

Contacteer ons