Resultaten voor kunst en cultuur activiteiten

kunst en cultuur activiteiten
Laat u verrassen door het culturele aanbod Kunst en Cultuur.
Home Activiteiten Kunst en Cultuur. Kunst en Cultuur. Gewelfde ruimtes, oude kruitkamers en begroeide wallen: de forten in de waterlinies lenen zich uitstekend voor theatervoorstellingen en concerten, maar ook voor tentoonstellingen en cursussen. Binnen tussen de dikke muren of heerlijk in de buitenlucht.
Bureau
Kunst en Cultuur Vrije tijd Gemeente Harderwijk.
De gemeente Harderwijk richt zich op het toegankelijk maken van cultuur. Ze draagt er zorg voor dat mensen in staat zijn om actief en passief deel te nemen aan culturele uitingen. Ook zorgt de gemeente voor een kwaliteitsgarantie. De gemeente heeft in haar kunstnota pdf, 11MB, en cultuurnota pdf, 15MB, 2011 2016 Bouwen" aan Betekenis" speerpunten en kernwaarden beschreven. Culturele projecten, activiteiten en subsidieaanvragen worden hieraan getoetst. De speerpunten zijn: amateurkunstbeoefening, versterkingcultuureducatie, specifieke doelgroepen, kunst in de openbare ruimte, aansturing van professionele instellingen, theatervoorziening in het Waterfront en ondersteuning creatieve industrie.
sierbestrating
Kunst en cultuur Jongerenorganisatie Asri.
Werken bij Asri. Home Activiteiten Kunst en cultuur. Kunst en cultuur. Wat is kunst cultuur? De meeste jongeren associëren het woord kunst met schilderijen, musea, saai, oubollig etc, Kunst is een woord met eigen invulling denkend aan gevoel, uitstraling, origineel, opvattingen van mensen, emoties en herinneringen.
wifi
Kunst Cultuur Expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur.
Met deze boodschap probeert KC de senioren in Drenthe te bewegen tot actieve cultuurbeoefening. Campagnes in samenwerking met het Dagblad van het Noorden en RTV Drenthe maken duidelijk dat senioren en kunst en cultuur prima samengaan. Posters en reclamespots op tv benadrukken dat cursussen en culturele activiteiten volop kansen bieden tot nieuwe vormen van vrijetijdsbesteding na het arbeidsproces.
holland casino leeuwarden
Kunst en cultuur voor iedereen Kunst en cultuur Rijksoverheid.nl.
Om dat te verbeteren hebben een aantal partijen in juni 2013 het Convenant Ouderen en cultuur gesloten. Doel daarvan is meer rekening houden met ouderen bij ontwikkelen van beleid en activiteiten. Voorbeelden van zulke activiteiten staan op de website Lang leve kunst.
Kunst en cultuur Vrije tijd Gemeente Zwolle.
Home / Vrije tijd / Kunst en cultuur. Kunst en cultuur. Wie is geïnteresseerd in kunst en cultuur, zit in Zwolle goed. Zwolle kent tal van culturele instellingen: schouwburg, Stadkamer incl. bibliotheek, filmhuis, musea en kunstuitleen bijvoorbeeld. Kunst, cultuur en historie.
Werkgroep Kunst en Cultuur Buurtorganisatie 1018.
Werkgroep Kunst en Cultuur. SOOP ontmoetingsruimte ouderen. Stop de Uitverkoop. Werkgroep Groen en Milieu. Werkgroep Kunst en Cultuur Oostelijke Binnenstad. Voor kleinschalige culturele activiteiten gericht op de buurt 1018 kan een subsidie worden aangevraagd bij de werkgroep Kunst en Cultuur.
Cultuur culturele activiteiten DagjeWeg.NL.
lees alles over Bakkerijmuseum De Oude Bakkerij www.deoudebakkerij.nl. Taman Indonesia: bewonder exotische vogels en zoogdieren. KALLENKOTE, OVERIJSSEL Tijdens een bezoekje aan dierenpark Taman Indonesia waan je je even in Indonesië. Bewonder prachtige exotische vogels en bijzondere Aziatische zoogdieren en geniet van de Indische cultuur.
Subsidie Gebiedsgebonden kunst en cultuuractiviteiten West Gemeente Amsterdam.
Subsidie Gebiedsgebonden kunst en cultuuractiviteiten West. Bewoners en kunst en cultuurinstellingen kunnen subsidie aanvragen voor activiteiten op het gebied van kunst en cultuur in West. Lees hier hoe het werkt. Zowel particulieren als kunst en cultuurinstellingen kunnen deze subsidie aanvragen.

Contacteer ons