Op zoek naar kunst en cultuur drenthe?

kunst en cultuur drenthe
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Kartonnen dozen
Kunst Cultuur Expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur.
expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur. KC, expertisecentrum en projectorganisatie kunst en cultuur. Advies en informatie, begeleiding op maat, scholing, bemiddeling, netwerken, symposia, beleidsontwikkeling, onderzoek en evaluaties. Cultuureducatie, cultuurparticipatie, cultuurinnovatie en talentontwikkeling. Het cultuureducatieve aanbod van cultuuraanbieders voor scholen. Meer informatie over cultuuractief. De culturele infrastructuur van Drenthe op één plek.
nlp
25-jarig KC viert jubileumjaar met 25 extra activiteiten RTV Drenthe.
Directeur Marieke Vegt van KC foto: Margriet Benak/RTV Drenthe. ASSEN Geen boekwerk over 25 jaar kunst en cultuuractiviteiten die ze als Kunst en Cultuur Instituut Drenthe allemaal op touw zette. Maar 25 bijzondere projecten erbij dit jaar, als extraatje naast wat het instituut op kunst en cultuurgebied al regelt voor jong en oud.
preventieassistente
Het ICO Centrum voor Kunst en Cultuur.
Het ICO wil in samenwerking met dit netwerk zo veel mogelijk mensen bereiken via de kunstprojecten volwassenen, maar vooral ook kinderen en jongeren. Het ICO is ook initiatiefnemer van de Digital Art Factory DAF en organiseert jaarlijks Kunstbende in Drenthe. Kunst heeft waarden die onmisbaar zijn voor mensen en de maatschappij. Het ICO heeft het leren spelen en het spelend leren diep in het DNA. Het ICO kantoor is gevestigd in het pand van Podium Zuidhaege, aan de Zuidhaege 2 in Assen. De mensen die bij het ICO werken willen de wereld beter maken door creativiteit te bevorderen. Door creativiteit ervaar je vaker flow, kijk je anders en kun je op een unieke wijze bijdragen aan innovatie en de leefbaarheid van de wereld. Het ICO schept met kunst en cultuur de voorwaarden dat mensen hun creatieve vermogens kunnen ontdekken, ontplooien en inzetten.
schoonheidssalon groningen
Kunst Cultuur Drenthe.
Na een provinciale herschikking van taken ging de kunstuitleen Drenthe, na een korte verbintenis met het Drents Museum, verder als zelfstandige stichting, en Drentse Taol, werkonderdeel van de Culturele Raad, werd onderdeel van de Provin-ciale Bibliotheekcentrale. Kunst en Cultuur. Het thema Kunst en Cultuur gaat over streektaal, muziek en.
Buyways: pagina niet gevonden.

Contacteer ons